Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Stoepbordposters

Stoepbordposters zijn uitermate geschikt voor het promoten van jouw winkel of evenement. Wat van belang is bij het printen van stoepbordposters is dat deze bestand zijn tegen ieder weerstype. Want laten we nou eerlijk zijn, het is niet altijd even droog in Nederland. Alle posters bij MonsterPoster zijn te printen op Blueback materiaal. Blueback materiaal is waterafstotend waardoor het geschikt is bij regenval. Vaak worden stoepbordposters beschermd door middel van een plastic of glazen plaat voor de poster. Heb je dit niet? Dan adviseren wij om de poster te plastificeren waardoor de poster beschermd is tegen alle weerstypes.

Wat kost een stoepbordposter?

Stoepbordposter hebben dezelfde prijs als alle andere posters. Het printen op blueback materiaal kost namelijk niks extra! Kies het formaat waar je naar opzoek bent en bestel direct jouw stoepbordposter. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem contact met ons op via: +31 (0)10 798 90 43

Levertijd van mijn stoepbordposters?

Als je op werkdagen voor 10:00 posters besteld, dan versturen wij de posters dezelfde dag nog. Als onze bestellingen worden via DHL bezorgd door heel Nederland en België. Wanneer jouw posters onze printshop verlaten, ontvang je een e-mail met daarin een Track&Trace code. Met een Track&Trace code blijf je altijd op de hoogte waar jouw bestelling is. Ben je in staat jouw bestelling af te halen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kom langs in onze printshop in Rotterdam. Wil je jouw posters laten plastificeren dan hanteren voor 09:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. Op rustige dagen is het mogelijk de poster eerder te leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende formaten

Monsterposter.nl kan op alle gangbare formaten printen. Hieronder zie je een overzicht van deze formaten met de daarbij behorende prijs. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op en wij snijden jouw poster graag op het juiste formaat.