Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Beachvlaggen laten drukken

Monsterposter levert vlaggen die bijdragen aan uw naamsbekendheid!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van materialen voor reclame. Producten als promotie posters, Roll-up banners, fotoposters, foto op canvas, foto of behang en drukwerk behoren tot ons assortiment. En wilt u extra opvallen? Dan kan een beachvlag interessant zijn om extra op te vallen en uw naamsbekendheid te vergroten. Goed te gebruiken tot een sterkte van wel windkracht 5! Het frame is gemaakt van aluminium en de vlag is netjes afgewerkt met zoom.

De beachvlag waait met alle winden mee.

Daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat het een meeloper is. Sterker nog, hij blijft gewoon netjes op zijn plek staan. De beachvlag wordt gemaakt van duurzaam glaspolyester en gedrukt via het sublimatieproces. Hierdoor wordt de kleur ingebrand in de stof.
De beachvlag is tevens wasbaar en in hoge mate bestand tegen verkleuring. Daarnaast is dit product gemonteerd op een aluminium frame en is de vlag netjes afgewerkt met een zoom. Leverbaar in verschillende formaten en met diverse extra’s. U heeft het binnen 4 werkdagen al in huis.

Val op met een beachvlag van MonsterPoster.

Wilt u ook dat mensen uw naam onthouden? Mond-op-mond reclame is fijn, maar dan moeten mensen wel weten wie u bent. Een beachvlag van MonsterPoster draagt ongetwijfeld bij aan deze naamsbekendheid. Overigens ook goed te combineren met één van onze andere producten. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? We zijn bereikbaar op +31 (0)10 413 98 36 of via het contactformulier op onze website!

De productie wordt in eigen keuken uitgevoerd door vakmensen vanuit Rotterdam.

Kom je er niet uit met het bestellen van beachvlaggen of een andere item?

Bel ons: +31 (0)10 798 90 43