Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Roll-up banner ontwerpen Rotterdam 85x200cm

Roll up banner 85x200cm

€ 85,00

Monsterposter.nl print uw roll up banner standaard op 470 grams Bisonyl. Bisonyl is een wat zachter doek met sterke eigenschappen en een zijdemat oppervlak waardoor uw boodschap gemakkelijk leesbaar is. Monsterposter.nl kan uw roll up banner ook printen op 165 micron Stoplightfilm. Stoplightfilm is een wat dunner, niet doorschijnend doek met een donkere achterzijde. Stoplightfilm is verkrijgbaar in zowel een matte als een glanzende uitvoering.

Roll up Banner 
Formaat 85 cm breed x 200 cm hoog
De banner is per stuk te bestellen

Levertijd: 2 werkdagen


Voordelen
 • Formaat: 85 x 200cm
 • Uitermate geschikt als presentatiesysteem
 • Kan op bisonyl of stoplightfilm geprint worden
 • Enkelzijdig in full-color
 • Productie in eigen huis; dus altijd op voorraad
 • Voordelige staffelkorting
 • Levertijd is 3 werkdagen

*Kies Materiaal
Upload bestand

Toegestane bestandstypes: PDF, TIF, TIFF, JPG, JPEG

Opmerkingen
*Bestanden

* Verplichte velden

Aantal:
Aantal:

Productbeschrijving

Details

Technische informatie: Roll up banners
Levensduur/toepassing posters:
470 grams bisonyl: Een wat zachter spandoek materiaal met sterke eigenschappen en een zijdemat oppervlak waardoor u beeld helder en goed zichtbaar en leesbaar is.
165 micron stoplightfilm: Een dunner, niet doorschijnend doek met een grijze rug. Stoplightfilm kan in een matte of een glanzende uitvoering.

Aanleverspecificaties
Zorg ervoor dat je bestanden voldoen aan de aanleverspecificaties. Alleen dan kunnen wij direct aan de slag om jouw bestelling te printen.

 • Voor het aanleveren van bestanden voor printwerk hebben we een paar richtlijnen zodat de bestanden snel geprint kunnen worden.
 • Bestanden kunnen als TIF, JPG of PDF worden aangeleverd.
 • Maximaal 300 DPI tot A3 en voor posters 150 DPI
 • Het bestand mag niet uit lagen bestaan, altijd in Photoshop of Illustrator 1 laag van maken.
 • Bij het wegschrijven als PDF moet het vinkje ‘Bewerkingsmogelijkheden van Illustrator behouden’ uitgezet worden.

Levertijd

Spoed?
Jouw bestelling met spoed bezorgd? Neem direct telefonisch contact met ons op en wij gaan meteen aan de slag. Bel ons op: +31 (0)10 798 90 43

Posters, fotoposters & flyers
Voor flyers en posters hanteren we een levertijd van 1 werkdag. Daarnaast streven wij er naar om jouw product zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Als jouw bestelling voor 12:00 geplaatst is, versturen we jouw product dezelfde dag nog. Wordt jouw poster geplastificeerd? Dan neemt de productietijd met 3 uur toe. Dan geldt voor 09:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Roll-up banner, canvas & beachvlaggen
Deze producten hebben tijd nodig om te drogen voordat het gemonteerd kan worden. Om geen kwaliteitsverlies te leiden hanteren wij daarom ook gemiddeld 3 werkdagen voordat het product geleverd wordt.

Afhalen
Het afhalen van jouw printwerk is uiteraard ook mogelijk in ons filiaal in Rotterdam. Wij zijn iedere werkdag tussen 09:00-17:30 open (feestdagen uitgezonderd). Je kan ons altijd bellen om te vragen wanneer jouw producten klaar zijn.

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam