Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Reclameposter

Reclameposters printen doe je bij de goedkoopste online printshop van Nederland! MonsterPoster.nl print al jouw reclamemateriaal. Van posters en flyers tot roll up banners. Wij hebben altijd de geschikte oplossing om jouw reclame uitingen tot z'n recht te laten komen. Moet jouw reclame van ver af te zien zijn? Geen probleem! Wij printen jouw reclameposters op ieder gewenst papierformaat, van A3 tot Abri formaat (1750mm x 1180mm).

Wat kost een reclameposter?

Bij Monsterposter.nl kan je al terecht voor posters van €3,95. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het formaat poster dat je wilt bestellen. Kijk hieronder voor een volledig overzicht van de verschillende formaten posters die wij aanbieden. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 798 90 43

Wanneer ontvang ik mijn reclameposter?

Als je op werkdagen voor 10:00 posters besteld, dan versturen wij de posters dezelfde dag nog. Al onze bestellingen worden door DHL bezorgd door heel Nederland en België. Wanneer jouw posters onze printshop verlaten, ontvang je een e-mail met daarin een Track&Trace code. Met een Track&Trace code blijf je altijd op de hoogte waar jouw bestelling is.

Ik woon in de buurt!

Al het printwerk wordt in onze printshop in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes geprint. Je bent van harte welkom om in onze printshop jouw bestelling af te halen. Bestel online jouw posters op werkdagen voor 10:00, dan kan je de online posters dezelfde dag nog na 16:30 afhalen. Je ontvangt daarnaast ook een e-mail als de reclameposters geprint zijn.

Met spoed posters afdrukken

Heb je echt per direct jouw reclameposters nodig? Bel dan direct met onze printshop en wij beginnen meteen met het printen van jouw poster, terwijl onze koerier op de hoogte wordt gebracht van jouw afleveradres. Neem contact op via +31 (0)10 798 90 43

Verschillende formaten

Monsterposter.nl kan op alle gangbare formaten printen. Hieronder zie je een overzicht van deze formaten met de daarbij behorende prijs. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op en wij snijden jouw poster graag op het juiste formaat.