Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

foto op canvas vierkant

Foto op canvas vierkant

€ 17,50

Foto op canvas vierkant
Bestel voordelig en snel jouw persoonlijke foto op een vierkante canvas bij Monsterposter.nl. In tegenstelling tot veel andere aanbieders kan je bij Monsterposter.nl kiezen uit een framedikte van 2 of 4 centimeter. Bij 4 centimeter creëer je zichtbaar wat meer diepte en sfeer in de foto doordat jouw vierkante foto iets meer van de muur af komt. Om de kwaliteit van jouw foto op canvas te waarborgen controleren wij eerst de bestanden.


Goed om te weten:
  • Wij printen op écht canvasdoek, dus geen polyester
  • De levertijd is gemiddeld 3 werkdagen
  • Jouw canvas wordt geprint met UV-bestendige inkt
  • De fullcolor prints zijn watervast en minimaal 3 jaar lichtecht
  • Je hebt de mogelijkheid om uw canvas GRATIS af te halen in Rotterdam

*Frame dikte
*Afmeting
Upload afbeelding/ bestand

Toegestane bestandstypes: PDF, TIF, TIFF, JPG, JPEG

Opmerkingen
*Bestanden

* Verplichte velden

Aantal:
Aantal:

Productbeschrijving

Details

Levertijd

Wij houden gemiddeld 3 werkdagen aan voor het printen van uw canvas. Dit komt omdat het doek moet drogen voordat het gespannen kan worden.
Heb je jouw canvas sneller nodig? Neem dan contact met ons op via 010 - 798 90 43. Dan bekijken we direct de mogelijkheden!

Aanleverspecificaties
Zorg ervoor dat je bestanden voldoen aan de aanleverspecificaties. Alleen dan kunnen wij direct aan de slag om jouw bestelling te printen.

  • Voor het aanleveren van bestanden voor printwerk hebben we een paar richtlijnen zodat de bestanden snel geprint kunnen worden.
  • Bestanden kunnen als TIF, JPG of PDF worden aangeleverd.
  • Maximaal 300 DPI tot A3 en voor posters 150 DPI
  • Het bestand mag niet uit lagen bestaan, altijd in Photoshop of Illustrator 1 laag van maken.
  • Bij het wegschrijven als PDF moet het vinkje ‘Bewerkingsmogelijkheden van Illustrator behouden’ uitgezet worden.

Levertijd

Spoed?
Jouw bestelling met spoed bezorgd? Neem direct telefonisch contact met ons op en wij gaan meteen aan de slag. Bel ons op: +31 (0)10 798 90 43

Posters, fotoposters & flyers
Voor flyers en posters hanteren we een levertijd van 1 werkdag. Daarnaast streven wij er naar om jouw product zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Als jouw bestelling voor 12:00 geplaatst is, versturen we jouw product dezelfde dag nog. Wordt jouw poster geplastificeerd? Dan neemt de productietijd met 3 uur toe. Dan geldt voor 09:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Roll-up banner, canvas & beachvlaggen
Deze producten hebben tijd nodig om te drogen voordat het gemonteerd kan worden. Om geen kwaliteitsverlies te leiden hanteren wij daarom ook gemiddeld 3 werkdagen voordat het product geleverd wordt.

Afhalen
Het afhalen van jouw printwerk is uiteraard ook mogelijk in ons filiaal in Rotterdam. Wij zijn iedere werkdag tussen 09:00-17:30 open (feestdagen uitgezonderd). Je kan ons altijd bellen om te vragen wanneer jouw producten klaar zijn.

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam