Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Posters printen Dordrecht

De stad met een rijke geschiedenis, kenmerkende gevels aan de maas en nu ook de stad met de mooiste posters! Wil je opvallen met geprinte posters in Dordrecht? Monsterposter.nl verzorgt de best geprinte prijs/kwaliteit posters in Dordrecht en omstreken. Je kan bij Monsterposter.nl terecht voor allerlei verschillende posters. Wij kunnen de posters op blueback papier en plastificeren zodat jouw posters bestendig is tegen alle weertypes.

Levertijd jouw poster in Dordrecht

Bestel op werkdagen voor 10:00 uur vanuit Dordrecht dan versturen wij de voor jouw geprinte posters dezelfde dag nog met DHL. Uiteraard verpakt in een verzendkoker.

Posters met bloedspoed in Dordrecht!

Bestel je posters vanuit Dordrecht en heb je deze dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de bestelling dezelfde dag nog bij je af te leveren.

Afhalen van jouw posters

De posters worden geprint in onze printshop in Rotterdam. Ben je in de buurt? Kom gezellig bij ons langs. Bestel je op werkdagen voor 10:00 uur dan kan je jouw bestelling dezelfde dag tussen 16:30 en 18:00 al afhalen.

Wij printen jouw posters op ...

Standaard printen wij de goedkope posters op de volgende papiersoorten:

  • 120 grams gesatineerd
  • 75 grams HVO
  • 120 grams blueback poster (weerbestendig)

Fotoposters gaan standaard op de volgende papiersoorten:

  • 200 grams fotopapier

Ander formaat?
Onze medewerkers helpen je graag, dus aarzel dan niet en bel ons direct

Vragen?

Heb je vragen over het online bestellen van posters? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via 010 – 798 90 43 of mail naar .