Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Drukkerij in Rotterdam

Uw drukwerk printen in het centrum van Rotterdam? MonsterPoster.nl is niet alleen de online webshop voor uw posters en andere promotiemiddelen, maar ook de drukkerij van Rotterdam. Wij printen alles op alles voor u. Dit wil zeggen dat wij er altijd voor zorgen dat uw wens of vraag in vervulling gaat. Wat zijn de voordelen van MonsterPoster.nl?

  • Een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, koop uw posters al vanaf €3,95.
  • Uw wensen maken wij werkelijkheid.
  • Mogelijkheid tot een spoedlevering.
  • Goed bereikbaar in Rotterdam en dichtbij het centrum.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor posters, flyers, etc. maar ook voor overig printwerk zoals verslagen, visitekaartjes, banners, etc. U noemt het en wij leveren het. Bekijk de volgende promotiemiddelen in de webshop:


De levertijd van uw drukwerk

Als u op werkdagen voor 10:00 uur bestelt dan wordt uw drukwerk de volgende werkdag bij u afgeleverd in Rotterdam in een verzendkoker zodat uw drukwerk niet beschadigd raakt. Als uw drukwerk voor 10:00 uur op werkdagen heeft besteld, begint onze drukkerij direct met het drukken van uw drukwerk zodat u deze dezelfde dag nog op kan halen in onze drukkerij in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes 390. Neem contact met ons op voor het exacte tijdstip waarop uw drukwerk klaar is.


Drukwerk met spoed geleverd?

Heeft u uw drukwerk dezelfde dag nog nodig? Neem dan contact met ons op en onze drukkerij zal er alles aan doen om de bestelling dezelfde dag nog bij u af te leveren in Rotterdam. 


Andere vragen?
Heeft u een andere wens qua drukwerk of andere opdrachten, aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl. 


Bekijk hieronder wat MonsterPoster.nl nog meer voor u kunt betekenen:

Printshop Rotterdam centrum | Goedkope flyers Rotterdam | Poster print prijzen | Poster formaten


Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur