Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Buitenposter

Buitenposters bestel je bij de goedkoopste online printshop van Nederland! Met de posters van MonsterPoster.nl zijn jouw posters beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Waterafstotend papier

Normaal printen wij de posters op 120 grams gesatineerd papier. Voor buitenposters adviseren wij echter blueback papier. Blueback papier is namelijk waterafstotend waardoor het geschikt is tegen lichte regenval.

Wel of niet plastificeren?

Het is afhankelijk hoe je de buitenposters gaat gebruiken om te kunnen adviseren of de poster wel of niet geplastificeerd moet worden. Hang je de poster onder een afdakje of in een stoepbord achter een plastic- of glazenplaat, dan is het vaak niet nodig. Moet de poster bestand bestand zijn tegen sneeuw, wind, hagel, etc., dan adviseren wij altijd om de poster te plastificeren.

Plastificeer prijzen

De prijzen voor het plastificeren verschillen per formaat. Zo kost het plastificeren van een A3 poster €3,45 voor zowel dubbelzijdig mat als dubbelzijdig glans. Voor het plastificeren van een grootformaat A0 poster betaal je €14,95. Bekijk dus de productspagina van het gewenste formaat voor de exacte prijs.

Levertijdtijd buitenposters

Voor buitenposters houden we het volgende aan:

  • Voor 10:00 op werkdagen besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Voor 10:00 op werkdagen besteld, dezelfde na 16:30 afhalen in onze printshop in Rotterdam.

Wil je de posters laten plastificeren? Dan geldt 'voor 09:00 besteld, enz.'.

Het is mogelijk dat de productietijd korter is dan hierboven aangegeven, alleen is dit altijd afhankelijk van de drukte en bezetting. Heb je jouw posters sneller nodig, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom Monsterposter.nl?

  • Snelle levertijden
  • Productie in eigen huis
  • Veilig betalen met iDeal, MasterCard of Visa
  • Bezorging door DHL in Nederland & België