Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Poster plastificeren

Poster plastificeren kan zowel met een matte of glanzende laag. Bij MonsterPoster.nl bestel je geplastificeerde poster op alle standaard formaten van A0 tot B3 formaat.

Geplastificeerde posters voor buitengebruik

Het is mogelijk om jouw poster op blueback papier te printen. Blueback papier is waterafstotend, maar kan nog steeds scheuren bij heftige weertypes. Het plastificeren van jouw poster zorgt ervoor dat jouw poster beschermd is tegen alle weertypes.

Productietijd geplastificeerde poster

Het plastificeren van posters neemt iets meer tijd in beslag. Vandaag dat we voor het plastificeren van posters het volgende aanhouding:

  • Voor 09:00 op werkdagen besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Voor 09:00 op werkdagen besteld, dezelfde na 16:30 afhalen in onze printshop in Rotterdam.

Het is mogelijk dat de productietijd korter is dan hierboven aangegeven, alleen is dit altijd afhankelijk van de drukte en bezetting. Heb je jouw posters sneller nodig, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Plastificeer prijzen

De prijzen voor het plastificeren verschillen per formaat. Zo kost het plastificeren van een A3 poster €3,45 voor zowel dubbelzijdig mat als dubbelzijdig glans. Voor het plastificeren van een grootformaat A0 poster betaal je €14,95. Bekijk dus de productspagina van het gewenste formaat voor de exacte prijs.

Waarom Monsterposter.nl?

  • Snelle levertijden
  • Productie in eigen huis
  • Veilig betalen met iDeal, MasterCard of Visa
  • Bezorging door DHL in Nederland & België