Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

grote abri poster formaat printen

Grote Abri poster

€ 55,00
  • Koop 50 voor € 44,00 per stuk en bespaar 20%
  • Koop 100 voor € 38,50 per stuk en bespaar 30%

Goedkope grote posters op Abri formaat (1185 x 1750 mm) zijn zeer geschikt voor het mooi afdrukken van grote scherpe foto’s op groot formaat. Monsterposter.nl print jouw Abri formaat poster op verschillende papiersoorten. Monsterposter.nl biedt u de keuze uit 135 grams houtvrij mat papier, 75 grams houtvrij offset papier of weerbestendig Blueback materiaal. Zo is jouw groot formaat poster altijd en overal aanwezig!


Voordelen


Geschikt voor ...

De goedkope posters zijn zeer geschikt voor grafische beeldelementen, teksten en simpel beeld. Voor gedetailleerde en hoge kwaliteit afbeeldingen adviseren wij de fotoposters voor het beste en scherpste resultaat.


Hulp nodig bij jouw ontwerp?

Hulp nodig bij jouw ontwerp? In onze gratis poster sjablonen staat stap voor stap beschreven waar je op moet letten bij het ontwerpen van jouw poster. Zo voldoe je altijd aan de aanleverspecificaties.

*Kies Papiersoort
Upload bestand

Toegestane bestandstypes: PDF, TIF, TIFF, JPG, JPEG

Opmerkingen
*Mijn bestanden voldoen aan de <a href="https://monsterposter.nl/aanleverspecificaties" target="_blank">aanleverspecificaties</a> en kunnen worden geprint!

* Verplichte velden

Aantal:
Aantal:

Productbeschrijving

Details

Technische informatie Abri formaat posters
Levensduur/toepassing posters:
Poster op 135 grams Houtvrij mat

Aanleverspecificaties
Wij kunnen jouw bestelling alleen op tijd versturen als je bestanden voldoen aan de aanleverspecificaties.

  • Je dient je bestanden in het juiste formaat aan te leveren. Houd hierbij rekening met 3mm afloop. Plaats hier dan ook geen belangrijke afbeeldingen en teksten.
  • Bestanden kunnen als TIF, JPG of PDF worden aangeleverd.
  • Maximaal 300 DPI tot A3 en voor posters 150 DPI
  • Het bestand mag niet uit lagen bestaan, altijd in Photoshop of Illustrator 1 laag van maken.
  • Bij het wegschrijven als PDF moet het vinkje ‘Bewerkingsmogelijkheden van Illustrator behouden’ uitgezet worden.

Levertijd

Spoed?
Jouw bestelling met spoed bezorgd? Neem direct telefonisch contact met ons op en wij gaan meteen aan de slag. Bel ons op: +31 (0)10 798 90 43

Posters, fotoposters & flyers
Voor flyers en posters hanteren we een levertijd van 1 werkdag. Daarnaast streven wij er naar om jouw product zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Als jouw bestelling voor 12:00 geplaatst is, versturen we jouw product dezelfde dag nog. Wordt jouw poster geplastificeerd? Dan neemt de productietijd met 3 uur toe. Dan geldt voor 09:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Roll-up banner, canvas & beachvlaggen
Deze producten hebben tijd nodig om te drogen voordat het gemonteerd kan worden. Om geen kwaliteitsverlies te leiden hanteren wij daarom ook gemiddeld 3 werkdagen voordat het product geleverd wordt.

Afhalen
Het afhalen van jouw printwerk is uiteraard ook mogelijk in ons filiaal in Rotterdam. Wij zijn iedere werkdag tussen 09:00-17:30 open (feestdagen uitgezonderd). Je kan ons altijd bellen om te vragen wanneer jouw producten klaar zijn.

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam