Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Canvasdoek printen

Canvasdoek printen doe je snel en eenvoudig bij Monsterposter.nl. Canvasdoek printen is een populair decoratiestuk en zorgt voor sfeer in woon- en/of slaapkamer. Daarnaast maken canvasdoek ook een leuk persoonlijk cadeau.

Kies het gewenste formaat!

Kies hieronder de verhouding die je voor jouw canvas doek voor ogen hebt. Opzoek naar een small langwerpig canvas doek kies dan voor de verhouding 1:3. Kies vervolgens het formaat dat je wilt. Een canvas doek van 30x90cm of toch liever een groot canvasdoek van 100x300cm.

Waarom canvasdoek printen bij Monsterposter.nl?

Bij Monsterposter.nl staan wij voor kwaliteit. Zo ook voor onze canvasdoeken. Bestel je bij Monsterposter.nl dan kan je kwaliteitsdoeken verwachten.

  • Jouw bestanden worden gecontroleerd.
  • Wij printen met hoogwaardige UV-inkten.
  • Wij laten ieder geprint canvasdoek een dag rusten zodat er geen scheurtjes ontstaan wanneer het doek gespannen wordt.

Ander formaat

Via onze website bieden wij een groot aantal verschillende formaten canvas doeken aan. Vind je niet het formaat waar je naar opzoek bent. neem dan direct contact met ons op via +31 (0)10 798 90 43 of stuur een e-mail naar .

Levertijd van canvasdoeken

Om de kwaliteit van jouw canvasdoek te kunnen garanderen hanteren wij 3 werkdagen productietijd. Dit omdat het canvas moet drogen voordat het gespannen kan worden op het frame. Hierdoor ontstaan er geen scheuren of barsten in jouw print op canvas. Bestel je jouw print op canvas maandag voor 10:00uur, dan wordt je canvas uiterlijk woensdag verstuurd. Bij een bestelling van €100,- of meer versturen wij alle canvasdoeken gratis, uiteraard goed verpakt.