Vragen? Bel ons: +31 (0)10 798 90 43 of mail ons:

Canvas foto printen op doek

De mooiste foto's op een canvas doek printen doe je bij Monsterposter.nl. Wat is er leuker dan een foto van jouw kinderen, familie of huisdieren op een canvas doek. Monsterposter.nl verzorgt de voordeligste prijs/kwaliteit canvasdoeken in Rotterdam. Onze canvasdoeken in Rotterdam zijn ook uitermate geschikt voor buitengebruik. Bij het printen van uw foto op canvas wordt watervaste inkt gebruikt die 3 jaar lichtecht blijft. Daarnaast kunnen wij in Rotterdam uw foto op canvas op verschillende formaten printen. Hieronder ziet u de verschillende verhoudingen van de canvasdoeken.

Levertijd van jouw foto op canvas

Omdat wij de beste kwaliteit willen garanderen voor jouw foto op canvas, hanteren wij een levertijd van 3 dagen. Dit komt omdat de inkt moet drogen voordat het gespannen kan worden op het frame. Jouw foto op canvas wordt uiteraard verpakt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw foto op canvas af te komen halen bij ons filiaal in Rotterdam. Neem contact met ons en wij vertellen je wanneer jouw foto op canvas klaar ligt in Rotterdam.

Ander formaat?

Heb je een andere wens qua doek of formaat? Aarzel dan niet en bel met MonsterPoster.nl? Neem dan contact met ons op via 010 - 798 90 43 of mail naar .

  • Jouw foto op canvas wordt op echt canvas gedrukt, dus geen polyester.
  • Er wordt UV-bestendige inkt gebruikt voor het printen van jouw foto op canvas.

Vragen over foto's printen op canvasdoek?

Heb je vragen over het online bestellen van jouw canvas foto op doek? Of komt u er niet uit?

Bel ons +31 (0)10 798 90 43Winkelinformatie

Boompjes 390
3011 XZ Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur